[Bug 24049] New: Incorrect pattern in "copy-1210" test case

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 24049] New: Incorrect pattern in "copy-1210" test case

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=24049

            Bug ID: 24049
           Summary: Incorrect pattern in "copy-1210" test case
           Product: XPath / XQuery / XSLT
           Version: Working drafts
          Hardware: PC
                OS: Windows NT
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: XSLT 3.0 Test Suite
          Assignee: [hidden email]
          Reporter: [hidden email]
        QA Contact: [hidden email]

copy-1210 test case expected successful transformation result (not an error)
(<assert>/out/rtf</assert>).

At the same time in the test case "xsl:copy" instruction copies document node
(context node) and tries to add namespace to it. It looks like template @match
attribute should be updated to match "doc" instead of "/".

  <xsl:template match="/">
    <xsl:variable name="var1"><rtf/></xsl:variable>
    <out>
      <xsl:copy on-empty="$var1">
        <xsl:namespace name="n">http://example.com/nnnnnnn</xsl:namespace>
      </xsl:copy>  
    </out>  
  </xsl:template>

--
You are receiving this mail because:
You are the QA Contact for the bug.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 24049] [XT3TS] Incorrect pattern in "copy-1210" test case

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=24049

Abel Braaksma <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|---                         |FIXED

--- Comment #1 from Abel Braaksma <[hidden email]> ---
Fixed, see rev #765 in XT3 repository.

Note that some tests were assuming that on-empty should be evaluated when
content is an empty PI instruction or an empty comment, text or attribute node.
This is not true, on-empty has no effect in such cases, xsl:copy works only on
element nodes (and possibly document nodes depending on resolution of bug
27189).

--
You are receiving this mail because:
You are the QA Contact for the bug.