[Bug 17228] New: All.testSet is not valid

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 17228] New: All.testSet is not valid

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=17228

           Summary: All.testSet is not valid
           Product: XML Schema Test Suite
           Version: 2006-11-06
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Saxon tests
        AssignedTo: [hidden email]
        ReportedBy: [hidden email]
         QAContact: [hidden email]


testGroup "all314" contains two instanceTests with name "all314.n03.xml" which
makes "All.testSet" invalid regarding the unique identity constraint
"ts:uniqueTestName" in "xsts.xsd". I think the name of the last instanceTest
should be "all314.n04.xml".

Best regards,
Andreas Meissl

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 17228] All.testSet is not valid

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=17228

David Ezell <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |[hidden email]

--- Comment #1 from David Ezell <[hidden email]> 2012-06-01 16:08:16 UTC ---
WG agrees that this is most likely a typo.

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 17228] All.testSet is not valid

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=17228

Michael Kay <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
                 CC|                            |[hidden email]
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #2 from Michael Kay <[hidden email]> 2012-06-15 15:14:50 UTC ---
These tests were fixed a while ago but the change was not committed. Now done.

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.