[Bug 16568] New: SType.testSet invalid

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 16568] New: SType.testSet invalid

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=16568

           Summary: SType.testSet invalid
           Product: XML Schema Test Suite
           Version: 2006-11-06
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Sun Tests
        AssignedTo: [hidden email]
        ReportedBy: [hidden email]
         QAContact: [hidden email]


SType.testSet is not valid with respect to xsts.xsd. Test "ST_facets00119m" of
group "st_facets00119m" has 3 <current> elements (lines 637-639), but only one
is permitted.

Best regards,
Andreas Meissl

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 16568] SType.testSet invalid

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=16568

Michael Kay <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
                 CC|                            |[hidden email]
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #1 from Michael Kay <[hidden email]> 2012-03-29 15:33:34 UTC ---
Sorry, I fixed this a couple of days ago but failed to commit the change. It is
now committed.

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.