[Bug 15629] New: Two <expected> in test particlesZ031

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 15629] New: Two <expected> in test particlesZ031

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=15629

           Summary: Two <expected> in test particlesZ031
           Product: XML Schema Test Suite
           Version: 2006-11-06
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Microsoft tests
        AssignedTo: [hidden email]
        ReportedBy: [hidden email]
         QAContact: [hidden email]


Test particlesZ031 of group particlesZ031 in set MS-Particles2006-07-15
contains two <expected> elements with different validity but same version:

<schemaTest name="particlesZ031">
<schemaDocument xlink:href="../msData/particles/particlesZ031.xsd"/>
<expected validity="valid" version="1.0"/>
<expected validity="invalid" version="1.0"/>
<current date="2006-07-16" status="accepted"/>
</schemaTest>

I think it should be invalid for schema 1.1 and valid for 1.0.

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 15629] Two <expected> in test particlesZ031

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=15629

--- Comment #1 from Andreas Meissl <[hidden email]> 2012-01-19 16:25:56 UTC ---
The same with test wildZ013 of group wildZ013 in set MS-Wildcards2006-07-15:

<schemaTest name="wildZ013">
<schemaDocument xlink:href="../msData/wildcards/test328873i.xsd"/>
<expected validity="invalid" version="1.0"/>
<expected validity="valid" version="1.0"/>
<current status="accepted" date="2011-11-30"
bugzilla="http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=14556"/>
<prior status="accepted" date="2006-07-16"/>
</schemaTest>

I think this should be valid for 1.1 and invalid for 1.0.

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 15629] Two <expected> in test particlesZ031

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=15629

David Ezell <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
           Keywords|                            |needsAgreement
                 CC|                            |[hidden email]

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 15629] Two <expected> in test particlesZ031

Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
In reply to this post by Bugzilla from bugzilla@jessica.w3.org
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=15629

Michael Kay <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
                 CC|                            |[hidden email]
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #2 from Michael Kay <[hidden email]> 2012-03-27 12:23:15 UTC ---
Fixed these in CVS as suggested.

--
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.